NV ALUMAT assembleert, plaatst en onderhoudt automatische (schuif)deuren. Wij kunnen u een oplossing op maat leveren voor elke personendoorgang die u wenst te automatiseren. Ongeacht de speciefieke eisen van de locatie kunnen we U een voorstel doen voor een stijlvolle ingreep in de architectuur van uw gebouw, en hechten wij ook veel belang aan de manier waarop onze produkten geintegreerd kunnen worden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar een evenwicht tussen de optimale toegankelijkheid van lokalen en een afdoende beveiliging. Dit geldt zowel voor privéwoningen, handelspanden, openbare of industriele gebouwen en zorginstellingen.  Wij zorgen steevast voor een vlotte maar controleerbare mobiliteit voor personen en goederen.

De allermodernste innovatieve aandrijvingen zorgen, voor een hoog prestatievermogen, veiligheid, comfort en design. Onze automatische deuroplossingen zijn steevast een echte blikvanger van uw entree.

Wij kunnen u volgende type deuren aanbieden:

  • Enkelvleugelige of dubbelvleugelige lineaire schuifdeuren
  • Telescopische schuifdeuren. Deze worden meestal toegepast op plaatsen waar er maar weinig montageruimte is, maar een degelijke doorgangsbreedte gewenst is.
  • Gebogen automatische schuifdeuren en tourniquets of carrouseldeuren.
  • Automatische draaideuren zijn geschikt als binnen- of buitendeur.
Automatische inkomdeuren2Automatische inkomdeuren3Automatische inkomdeuren4Automatische inkomdeuren5Automatische inkomdeuren6