We're currently closed.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Somfy

Somfy

Steeds meer elektrische apparaten in de woning kunnen geautomatiseerd worden dus ook de motor van je zonwering of rolluik.

Alumat is erkend verdeler en expert van Somfy producten, dé referentie op vlak van domotica en automatisering. De draadloze toepassingen en technologieën van somfy maken het beheer van je huis, kantoor of bedrijfsruimte eenvoudiger en bieden je meer comfort en veiligheid.

Naast de standaard besturing kan er ook gekozen worden voor draadloze bediening.

Deze kunnen aangevuld worden met zonne sensoren, windbeveiligingen, zonne automaten en klokken teneinde uw installatie op een slimme manier te sturen of te beveiligen.

Somfy heeft twee types automatiseringstechnologieen beschikbaar: RTS en IO home control.

RTS is al jaren de referentie voor draadloze communicatie met zonweringen, rolluiken en poorten.

IO home control is de laatste nieuwe ontwikkeling in de wereld van de draadloze communicatie dewelke ook product overschrijdend werkt. Deze producten beschikken ook over een zender-ontvanger waardoor actieve terugkoppeling mogelijk is.

Tahoma & Connexoon: een nieuwe manier om uw woning te sturen

Tahoma is de eenvoudige en intuïtieve besturingsinterface die toegankelijk is via het internet en waarmee u alle Home Motion toepassingen in uw woning volledig draadloos kan bedienen, wanneer u maar wilt en waar u ook bent.

Na de installatie van de Tahoma Box, kan u dankzij de IO-homecontrol technologie alle RTS en IO-producten controleren en programmeren met Tahoma vanop uw computer, smartphone of tablet. Rolluiken, zonweringen, verlichting, gordijnen, garagepoorten, dakramen, deursloten, … dit zijn slechts enkele van de mogelijke producten die u met Tahoma kan bedienen, zowel individueel als in groep, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kan met Tahoma scenario’s creëren zoals bijvoorbeeld thuiskomen, het verlaten van uw woning, gaan slapen, enz …U kan deze gelijktijdige bediening van meerdere producten programmeren en activeren wanneer u maar wil, maar u kan deze scenario’s ook programmeren op vaste dagen, tijdstippen of ineens voor de ganse week. U krijgt onmiddellijk feedback op uw scherm over hoe de opdracht is uitgevoerd.

Connexoon is een instap versie in de wereld van de geconnecteerde IO home control en enkel werkzaam met IO producten

Partners