We're currently closed.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Rolluiken / Veiligheidsrolluik

Veiligheidsrolluik

Hebt u een eigen zaak ? Dan staat de beveiliging van uw gebouw hoog op uw prioriteitenlijst. Voor uw toegangspoorten, deuren en uitstalramen zijn industriele rolluiken een must.

De belangrijkste functie van een rolhek of rolluik is “beveiliging”. Het moet voldoende weerstand  bieden tegen om het even welke vorm van agressie die wordt toegebracht door  mensen of het gevolg is van de extreme weersomstandigheden.

Om een optimale duurzaamheid, hardheid en weerstand te verzekeren kan er gebruik gemaakt worden van allerlei materialen : aluminium,  gegalvaniseerd staal, inox  rvs. Enkel- of dubbelwandig, al dan niet geisoleerd of niet.

Vertel ons waar, hoe en in welke omstandigheden u deze rolluiken wilt gebruiken.
Wilt u uw zaak volledig afsluiten, dan raden wij u gesloten rolluiken aan. Uitgerust met stormhaken en stormgeleiders voorziet u in een verhoogde veiligheid. Een afdichtingsrubber onder de onderste lat sluiten deze rolluiken perfect af, en blijven koude en tocht buiten.

Hebt u een uitstalraam en moeten voorbijgangers uw producten  na de sluitingsuren, ook ’s avonds en ’s nachts ook gezien worden?  Dan zijn doorzichtige rolluiken wat u zoekt.

Wij kunnen u vier soorten inbraakwerende rolluiken aanbieden.

  • Microperforaties: het zicht op uw uitstalraam is perfect. In de juiste kleur krijgt u een prachtige combinatie met het binnenlicht.  Deze lamellen zijn eventueel te combineren met volledig gesloten lamellen.
  • Mazen: door de grote gaten zien de voorbijgangers uw uitstalraam perfect. Zonder de stevigheid van uw doorzichtige rolluiken in het gedrang te brengen. Het patroon van de gaten bepaalt u zelf.
  • Rolhek: garandeert een grotere doorzichtbaarheid. Verticale aluminium schakels verbinden de horizontale stalen staven met elkaar.
  • Polycarbonaat : het doorzichtige rolluikpantser laat 92 % van het licht door. Het vertraagt brand en incasseert zonder problemen zwaar slagen.

Deze rolluiken combineert u eenvoudig met de bediening van uw keuze. Manuele of automatische bediening?  We helpen u graag verder.
Om uw gebruikscomfort te optimaliseren adviseren wij u een electrische motor al dan niet met noodhandbediening.   Deze kunnen bovendien uitgerust worden  met zender /ontvanger (afstandsbediening) , klok met weekprogramma,  sleutelschakelaar en codeklavier …
Uiteraard voorzien wij deze rolluiken ook van de nodige veiligheden  zoals  afrolbeveiliging, optische detectie, en onderlatbeveiliging waardoor het rolluik automatisch stopt als het een hindernis detecteert.

Partners