We're currently open.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Zonwering / Extra’s

Extra’s

Ook hier zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, waardoor u de meest aangename omstandigheden creëert om lekker buiten te zitten en te genieten.

Windschermen

Vooreerst kunnen wij u een wind- en zonnescherm met oprolbaar doek aanbieden. Deze bestaan uit een elegante beschermingskast met uitrolbaar doek dat zijdelings opgespannen wordt door een trekveer. Het wordt gebruikt als bescherming tegen wind of felle zon,  maar ook tegen indiscrete blikken ter bescherming van uw privacy. Het kan overal gebruikt worden in de tuin,  op het terras, of op balkon.

Markiezen

Deze bestaan in vaste of optrekbare vorm (koord of elektrisch). Ze worden hoofdzakelijk geplaatst bij winkels en horecazaken, maar zijn ook geschikt voor privé woningen. Met een aangepaste reclame beschildering op het schuine vlak of de voorband zetten zij u zaak extra in de kijker

Vaste glaswand of mobiele glaswand

Met deze vaste windschermen kunt u heerlijk beschut genieten van uw tuin of terras. Het glazen scherm houdt de wind tegen,  maar laat het zonnetje door.

Het scherm kent eindeloze mogelijkheden.  Uitvoerbaar in alle ral kleuren,   in meerdere panelen in de hoogte, en eventueel onderaan met een volkern paneel. Ze kunnen perfect gekoppeld worden,  en hoeken vormen geen probleem.

Ze vormt de ideale afscherming van uw terras en kan door de eindeloze combinatiemogelijkheden kunnen ze perfect aansluiten op bestaande gevel, zonwering.

Zelfs een mobiele uitvoering op wieltjes is een optie.
Het kan ook worden uitgevoerd worden met een beweegbaar glaspaneel. Dit houdt in dat u dit windscherm,  afhankelijk van de weersomstandigheden, in of uit kunt schuiven.

Aluminium schutting

Deze aluminium schuttingen hebben een strak uiterlijk, zijn zeer sterk en solide, licht in gewicht en hebben een lange levensduur.  Hierdoor passen ze in elke tuin. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, zodat u de schutting naar persoonlijke smaak en wens kunt samenstellen.

Standaard is deze te verkrijgen in antracietkleur, structuurlak die krasvast is.

Tussen de boven- en onderplanken kunt u een vulling  naar wens plaatsen  bv wentelbare lamellen, glas, geperforeerde plaat.

Een uitvoering met wentelbare lamellen is ideaal om het ene moment meer privacy te creëren, en het andere moment volop genieten van het uitzicht,  of  ietwat verfrissing en wind door te laten.

Partners