We're currently closed.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Zonwering / Screens

Screens

Screens zijn een vertikale doekzonwering en bieden u het comfort van een goede warmteregeling!  Screens bieden u de beste bescherming tegen invallend zonlicht. Dankzij hun energetische eigenschappen van het screendoek wordt de warmte van buitenaf geabsorbeerd voordat ze het glasoppervlak bereikt.

Ze worden veelvuldig toegepast in particuliere woningen,  openbare gebouwen, kantoren, sportcomplexen, scholen, rust- en ziekenhuizen.

Door een ingenieus ritssysteem zijn de screens windvast en blijft het doek in elke positie vast in de geleiders en blijft perfect op zijn plaats bij hoge windsnelheden. De ruimte tussen kast, geleiders en doek is volledig afgesloten.  Met windvaste screens kan men probleemloos grote glaspartijen, in één stuk, afdekken.

Het standaard screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel in een sergépatroon. Het doek heeft een open structuur met een lichtdoorlaatbaarheidsfactor van 1% of 5 % waardoor het zicht naar buiten behouden blijft.

Door te voorzien in een verduisterende doek (polyesterdoek Soltis 92 black – out of Sergédoek Solar Lunar) kan men een volledige verduistering garanderen.   Door hun kleine bergingskast worden zij veelvuldig gebruikt ter verduistering van slaapkamers, vergaderzalen, ruimten uitgerust met home cinema.

De bediening gebeurt manueel of elektrisch.

Voor uw gebruikscomfort kunnen de screens uitgerust worden met een draadloos bedieningssysteem (motor met geïntegreerde ontvanger gecombineerd met muurzender of afstandsbediening)

Zelfs zonder stroomvoorziening in de nabijheid en zonder kap of breekwerk bieden screens op zonne energie (motor Oximo Solar Wirefree RTS) een oplossing. Door een klein zonnepaneeltje op het kastdeksel wordt de batterij van de motor opgeladen.

Partners