We're currently closed.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Zonwering / Verandazonwering

Verandazonwering

De verandazonwering is de ideale temperatuurregelaar voor uw veranda.  Deze zonwering, op maat gemaakt, wordt geplaatst bovenop de veranda.  Ze zorgt ervoor dat het er in de zomer niet tropisch warm wordt, en beschermt uw meubilair, vloer, gordijnen .. tegen verkleuring.

Als toepassing voor veranda’s, schuine beglazingen, lichtstraten, koepels … kan deze zowel horizontaal als verticaal worden toegepast.

De klassieke verandazonwering  VZ 510 of VZ 520 van HAROL,  is uitgevoerd met geleiders welke geplaatst worden op de zijkanten, en is geschikt voor rechthoekige veranda’s en glasoppervlakten.

Sinds kort nieuw in het gamma is de windvaste verandazonwering type VZ 800-zip van HAROL, waarbij het doek strak gespannen zit in de geleiders door middel van het ritssysteem. Voor zeer kleine glaspartijen kunnen wij u het type VZ 080-zip aanbieden met extra kleine bergingskast.

Daarnaast kunnen wij U ook systemen aanbieden waarbij de geleiders verplaatsbaar zijn (naar binnen toe) , waardoor speciale verandavormen  bv met afgeschuinde hoeken,  zich probleemloos laten bedekken.  Een uitvoering met telescopisch uitschuifbare geleiders maakt het gamma compleet.

Ze zijn verkrijgbaar in alle ralkleuren en struktuurlak, met een acryldoek of een polyesterdoek Soltis 86 of 92. Al deze doeken zijn rot- , schimmelwerend en vuilafstotend.
De bediening is steeds elektrisch.  Een draadloze bediening,  een windbeveiliging of een complete wind- en zonneautomaat  verhogen Uw gebruikscomfort waardoor het optimaal genieten wordt van uw investering.

Partners