We're currently closed.Vandaag open van
08u30 – 12u & 14u – 18u
Home / Zonwering / Zonneschermen

Zonneschermen

Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een zonnescherm. Dit type zonwering wordt tegen de gevel van uw woning geplaatst.  In één klap krijgt u er ook een extra levensruimte bij: een beschut terras waar het heerlijk vertoeven is, zowel overdag als ’s avonds.
Wij kunnen u een compleet gamma aanbieden, gaande over enkelvoudige schermen tot 7 m breedte en gekoppelde systemen waardoor we probleemloos schermen aankunnen tot 12m.

Voor een maximaal bedieningscomfort voorzien wij Somfy bedieningssystemen en sensoren.

Vol automatische bedieningen zoals windbeveiliging, autonome zonnecel en/of een complete wind- en zonautomaat zorgen ervoor dat uw scherm elke onverwachte weersverandering het hoofd kan bieden.

Behalve zonneschermen met knikarmen, kunnen wij U ook oplossingen aanreiken voor speciale en heel concrete toepassingen.

  • Kleine vensters en glaspartijen kunnen voorzien worden van een elegant en compact uitvalscherm. Een variabele uitvalhoek laat toe om zelf te bepalen hoeveel zon u binnenlaat.
  • Geen voldoende breedte beschikbaar.  Geen nood, ook hier kunnen we u een oplossing aanbieden door te voorzien in een scherm met gekruiste armen waardoor we toch een maximale overkapping kunnen aanbieden.
  • Hebt u behoefte aan een extra grote overspanning (meer dan 4 m), dan stellen wij U een scherm met telescopische armen of een zonnescherm type pergoline voor.

Een echte aanrader en meerwaarde voor uw scherm, is het uitrusten van uw zonnescherm met een kwaliteitsdoek MAX van het merk Dickson.  Door een extra behandeling is deze doek extra geïmpregneerd (waterdicht) en bovendien vuil afstotend.

Ook al eens gedacht aan een zonnescherm met manuele of elektrische variovolant, of een zonnescherm met geïntegreerde verlichting, een afzonderlijke lichtbalk, al dan niet voorzien van verwarmelementen, muziek boxen, een oprolbaar windscherm,…

Kom zeker eens langs in onze showroom en ontdek de diverse mogelijkheden en extra’s waardoor we UW DROOMTERRAS kunnen creëren.

Zoekt U een beschutting tegen de zon om een extra zithoek te ontwerpen in de tuin, dan stellen wij U een vrijstaande zonwering voor.

Wat had U gedacht van een duostore, een patiosysteem of een lamellendak.

Partners